Kortaporta-nyár, táborok és napközi

Ugorj, bújj vagy forogj, építs, fess vagy faragj, kormányozz, talicskázz vagy kutass – ezen a nyáron is egy-egy héten át a Kortaportán! Sőt, egy kivételes alkalommal (egy egész hétre) saját lovad is lehet!

Ha szívesen töltenél egy vagy több napot is állatok között, vállalnád, hogy közösen küzditek le az akadályokat a minipónikkal, segítesz fúrni vagy eszközöket készíteni és javítani, ráadásként pedig nemcsak bátor, de végtelen türelmes is vagy egy törpemalac megszelídítéséhez, egy kiscsikó tanítgatásához vagy egy kutyával végtelen, de legalább 8 órás focizáshoz, gyere idén is a Kortaportára! Megtudhatod, mekkorát ugrik egy miniló, kivel barátkozik a törpekecske, mire jó a trágya, mit építhetünk szalmabálából, és milyen nyomokat hagyunk magunk után a földön. Ha van kedved, felülhetsz kisebb-nagyobb lovakra is, vezethetsz traktort, és természetesen amikor csak szeretnénk, szekerezünk a környéken, nagy melegben pedig a vizet (és a sarazást) sem hagyjuk ki. Pótruha épp ezért szinte kötelező.

Napközik, állatbarátkozós és fejlesztőtáborok, illetve egy különleges pónitábor 2022 nyarán a Kortaportán, napi háromszori étkezéssel, póniagilityvel, traktorozással, lovazással, szekerezéssel, állatgondozással, kincskereséssel és nyomhagyással, bunkerépítéssel, akadálypályákkal és az elmaradhatatlan erdei pónitúrákkal.

KORTAPORTA-NAPKÖZI

június 20. és július 8. között – 6 éves kortól

díj: 7000 Ft / fő (testvéreknek 6000 Ft / fő) / nap

ÁLLATBARÁTKOZÓS TÁBOR

július 25-től 29-ig és augusztus 8-tól 12-ig – 7 éves kortól

díj: 35 000 Ft / hét

LEGYEN SAJÁT LOVAD! – PÓNITÁBOR

július 11-től 15-ig – 8 éves kortól (maximum 10 fő)

augusztus 22-től 26-ig

díj: 40 000 Ft / hét

FEJLESZTŐTÁBOR

Bátorító és beszédészlelést elősegítő tábor beszédfejlődési zavarokkal küzdő, 5 és 7 év közötti gyerekeknek, Tele Héri Brigitta gyermekrehabilitációs szakgyógytornásszal és TSMT-terapeutával

augusztus 1-jétől 5-ig

díj: 55 000 Ft / hét

bejelentkezés: kortaporta.debrecen@gmail.com, vagy: 30-621-9164

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: