Tavaszi napközi

Állatbarátkozós napközi, kicsit másként. Ezúttal nem csak mi próbálunk közelebb kerülni az állatokhoz, de igyekszünk megismertetni és közelebb hozni őket is egymással: Bogyót az ugyancsak szelíd libákkal, Artúrt a hozzá hasonlóan harciasabb gácsérral, Cipót Naranccsal (kutya-ló barátság), de lesz vendégünk is ezen a két napon. Máthé Nóri gyógypedagógus Rafi kutyáját hozza el, akivel izgalmas játékos foglalkozások keretében kísérhetjük figyelemmel, hogyan ismerkedik össze egy lovat sosem látott kiskutya a kutyát sokat látott kis lovakkal.

Várjuk szeretettel az érdeklődő gyerekeket 7 éves kortól a tavaszi szünet két napján, április 6-án és 7-én 8-tól 16 óráig egy kis tanyasi napközire. E két nap tervezett programja: lovaglás, tanya-torna, erdei kincskereső túra, ismerkedés az állatokkal és az állatok körüli teendőkkel, barátkozás és “barátkoztatás” a tanya lakóival, érzékenyítő foglalkozás Máthé Nóri gyógypedagógussal, és természetesen visszafogottan, de lelkesen készülünk kicsit a húsvétra is. Tojásfestést nem ígérünk (a tojásokat most szigorúan őrzik a kacsáink és a nagy liba), de mindenki legalább egy saját készítésű, szobában is tartható állattal térhet haza, az élőket pedig bármikor visszajöhet meglátogatni.

Részvételi díj: 10 ezer forint / nap, háromszori étkezéssel (ebéd a némileg elítélhető, ám a tapasztalatok alapján igen kedvelt pizza).

Jelentkezés, érdeklődés mindenképp emailben! a kortaporta.debrecen@gmail.com címen. A tárgyba kérjük beírni, hogy tavaszi napközi.

(Ui: Mint a fotón is látható, a munkától nem kell megijedni, segítség bőven lesz.)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: