Árak május 1-jétől

Noha a takarmányárak (egyes terményeknél 3-400 százalékos) növekedését követni és továbbhárítani képtelenség lenne, 2023 májusától kicsit mi is módosítunk az árainkon. A belépő a Kortaportára (ismerkedés az állatokkal, ügyességi játékok, egy kis sétalovaglással, traktorozással) továbbra is 1000 forint fejenként. A lovaglás 4500 forint (30 perc egyéni oktatással), egyesületi tagoknak továbbra is 4000 forint. A lovasoktatás nálunk elsősorban egyéni foglalkozást jelent, a gyermekek méretének megfelelő lovakon (illetve vezetett erdei lovastúrára is van lehetőség). A fejlesztő célú lovas foglalkozás ára 6000 forint, egyesületi tagoknak továbbra is 5000. Védőfelszerelést mindenkinek biztosítunk (kobak és gerincvédő használata a Kortaportán kötelező). Az ovis csoportok részére a délelőtti 2-3 órás foglalkozások ára 1500 forint gyerekenként. Minden további program és csoportos foglalkozás, születésnap, családi nap, osztálykirándulás díja előzetes egyeztetés szerint alakul, de nagyrészt az eddigiek alapján.

Az egyesületi tagdíj 5000 forint / év, ami magában foglal a kedvezményeken túl egy egész évre szóló balesetbiztosítást is. A tagdíjat kérjük május 30-ig befizetni a gyerek nevének megjelölésével a Kortaporta Szabadidő- és Sportegyesület számlaszámára, a számlát pedig elektronikusan küldjük mindenkinek a megadott email címre. Számlaszámunk: 50435081-10021172. Továbbra is szívesen fogadunk bármilyen támogatást, és köszönjük mindenkinek az eddigi segítséget, részvételt, látogatást.

Utóirat: azon szülőknek, akik gyermekük lovaglása alatt egy kis tanyaszépítő munkában is részt vesznek (leginkább az örökös gereblyézésre, játékpakolásra, csengők, facsigák és hasonlók újrakötözésére gondolunk), extra kedvezményeket (és kávét) biztosítunk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: