Erdei pónitúra minden vasárnap

Mini túra mini pónikkal a Kortaportán, minden vasárnap. Pontosabban indulás tőlünk, majd séta és egy kis ugrálás az erdőben, akadályokkal és némi nasival. Természetesen csak miután közösen leápoltuk és bemelegítettük a pici lovakat a tanyán, és egy kis jutalomfalatot is adtunk nekik, lelkesítőnek az “óriási” kiránduláshoz.

A lovakkal való foglalkozás a földi munkával és az ápolással kezdődik. A minipónik tökéletesen alkalmasak arra, hogy a kisebbek és nagyobbak is megbarátkozzanak a lovakkal, gyakorolják az ápolásukat, vezetésüket, kipróbáljanak – földről – különböző kis akadályokat és közösen egy jó nagyot kiránduljanak. A pónikkal – mint minden lóval – való foglalkozás maximális figyelmet igényel, együttműködésre ösztönöz, megtanít velük egyszerre és kiegyensúlyozottan mozogni. Mindeközben remek szórakozás és kikapcsolódás is egy kis erdei túra a társaságukban, kisebbeknek, nagyobbaknak és a szülőknek is egyaránt. Szeretettel látunk mindenkit vasárnaponként egy mini kirándulásra, aki vállal egy kis lópucolást, ugrabugrát és egy vidám erdei túrát. Kisebb gyerekekkel (természetesen nagyobbakkal is) a szülőket is várjuk, akiknek ugyancsak aktívan részt kell venniük a kiránduláson.
A túra kb. másfél kilométer, a teljes program ideje kb. másfél óra, ára 4000 Ft / ló.
Előzetes jelentkezés szükséges, de a nagy érdeklődésre tekintettel minden vasárnap indul egy minitúra. Gyülekező, lópucolás és bemelegítés: 11.30-kor a Kortaportán. Alma, répa (egészben) mindig bármikor hozható.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: