Tanyabejárás pedagógusoknak

Nyomkereséssel, állatbarátkozós programokkal, akadálypályákkal, ügyességi feladatokkal, közös etetéssel, traktorozással és sétalovaglással várjuk a kisebb és nagyobb gyerekeket egész évben Debrecen szélén, a Kortaportán. Szeretnénk, ha a pedagógusok a programjainkat, mini állatainkat és magát a Kortaportát személyesen is megismernék, ezért szeptember 12-én délután egy különleges bemutatkozó-ismerkedő délutánra invitáljuk az érdeklődőket.
Szeretettel várjuk az óvónőket, óvóbácsikat, tanítókat, tanárokat és további érdeklődő pedagógusokat akár családtagjaikkal együtt, hogy megmutassuk: mekkorát is ugrik egy mini póni, mire jó a trágya, mit építhetünk szalmabálából, milyen nyomokat hagyunk magunk után a földön és miket veszünk észre magunk előtt az erdőben, van-e divat a nejlonon túl, miből készíthetünk réti kollázst, hogyan mozogjunk állatok között, és egyáltalán: mi mindent is csinálhatunk ma egy tanyán, milyen hagyományokat ismerünk, milyen ünnepekhez milyen szokásokkal kapcsolódhatunk ősszel. A tanyabejárás során nemcsak a Kortaporta állataival ismerkedhetnek meg a résztvevők, de igyekszünk képet adni az őszi hónapokra tervezett tematikus programjainkról, valamint a gyógypedagógusokkal indítandó fejlesztő foglalkozásokról is. A tanyabejárásra érkező gyerekek mindeközben akár traktorozhatnak, póniagilityzhetnek és akadályokat is leküzdhetnek a mini állatok közreműködésével.
A szervezés megkönnyítése érdekében köszönettel vesszük a jelentkezést e mailben a kortaporta.debrecen@gmail.com címen. További információk: a 30-621-9164-es számon.
Kortaporta – mini farm mini állatokkal, nemcsak kicsiknek 

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szabadtéri

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: